shadow
  • Tonys Budbil är ditt Åkeri i Malmö

Hitta närmaste åkeri

Välj ditt närmaste kontor:

Malmö, ring:

040-12 38 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Helsingborg, ring:

042-610 11 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Landskrona, ring:

0418-190 19

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Övriga Skåne, ring:

042-610 11 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Shadow

Åkeri Malmö

Många olika transportfirmor och åkerier har under de senaste åren slagit upp portarna i Malmö. Problemet ligger i att kvaliteten på tjänsterna de tillhandahåller inte alltid lever upp till kundernas förväntningar. Vill du ha frid i sinne så bör du istället satsa på Tonys Budbil, så att du kan vara säker på att: • Ditt gods plockas upp och levereras på överenskomna tider • Leveransen hanteras varsamt av kvalificerade chaufförer • Du alltid får personlig och kunnig service av vår personal För att vara det bästa åkeriet i Malmö och Sydsverige så gäller det att sticka ut från mängden, och med vårt företags över 30 år i branschen så är det precis vad vi gör.

För privatpersoner

Vi riktar inte endast in oss mot företag med transportbehov, utan även privatpersoner. Vilka typer av jobb tar vi emot i malmöområdet? I stort sett alla. Har du ropat in en ny kökssoffa på auktion och behöver frakta hem den? Ring oss. Har du skaffat en ny lägenhet och behöver flytta ditt bohag? Ring oss. Ska du ta med dig tio backar läsk till sonens födelsedagskalas? Ring oss. Vår kundtjänst står alltid redo att svar på frågor om vad vi kan göra för just dig. Vi kan snabbt ordna fram ett prisförslag, och självklart står vi även till tjänst när det kommer till brådskande bud.

För företag

Vi har under årens lopp knutit framgångsrika band med en rad företag som anser det vara mer praktiskt och ekonomiskt att anlita ett åkeri i Malmö än att äga egna bilar. Vår fordonspark är mycket allsidig vilket gör att vi kan ta oss an de flesta jobben. Vi kan bland annat erbjuda: • Kyl- och frystransporter. Perfekt för butiker och dylikt som behöver den där extra pallen med frysvaror. • ADR-gods (farligt gods). Våra förare är fullt kvalificerade att hantera många typer av farligt gods. • Små eller stora laster. Vi har många olika fordon i varierande storlekar som kan ta allt från enstaka kollin till flertalet helpallar.

Ett åkeri med anor i Skåne

Tonys Budbil startades redan 1987 och har sedan dess etablerat sig som ett av de mest pålitliga åkerierna i Skåne. Inga uppdrag är för små eller stora för oss, så kontakta oss redan idag för mer information.

Transportera eller skicka gods till eller från Malmö?

Kontakta Tonys Budbil